dimecres, 11 d’abril del 2012

Carnestoltes: música i món!!


El passat divendres 17 de febrer vam celebrar per tercer any consecutiu el carnaval a l’institut Montgrí.
Enguany el tema eren els països i els seus balls tradicionals. A cada grup/classe se li va assignar un país i juntament un estil de ball típic d’aquell mateix país. Així doncs amb aquesta base havien de crear una coreografia, un vestuari, etc. i assajar-ho per ser representat el dia de carnaval.
Divendres, durant les tres primeres hores del matí vam fer classe normal i a l’hora del pati, alguns alumnes vam aprofitar per maquillar-nos, vestir-nos o bé fer un últim assaig. A les dues hores següents, és a dir, des de les 11:55 h fins a les 13:50h, vam celebrar el carnaval. L’esdeveniment es va dur a terme a la sala polivalent, i un cop allà, ens vam asseure agrupats per cursos.
L’ordre que es va seguir per sortir a l’escenari per actuar, a diferència dels altres anys, es caracteritzava per la posició dels països en el mapa mundi, començant per Europa, passant per Àfrica, Amèrica i per últim Oceania. Una altra cosa que va canviar d’ençà de l’any passat és que els premis eren compartits per cicles: primer cicle (1r i 2n) i segon cicle (3r i 4t).Els guanyadors de primer cicle de vestuari van ser l’alumnat de 1rC (Itàlia) i els de segon cicle els alumnes de 3rD (Bollywood). Els guanyadors de coreografia de primer cicle van ser els alumnes de 2nA(Jamaica) i els de segon cicle els alumnes de 3rB (Rússia).
Algunes propostes per millorar aquest esdeveniment, creiem que poden ser que alguns membres del jurat siguin alumnes de batxillerat. Creiem que ells saben valorar més l’esforç que hi ha darrere cada ball, ja que ells durant la seva ESO ja han passat per l’escenari. Una altra proposta seria que a les tutories es deixés més temps perquè els alumnes es poguessin organitzar i poguessin assajar amb el temps necessari.
Algunes de les opinions dels alumnes que hem recollit han sigut que l’esdeveniment va estar molt bé i que creuen que durant els altres anys s’hauria de seguir fent perquè és una activitat molt divertida i comporta una cohesió del grup molt important. Una altra opinió, és que els membres del jurat no van fer molt bé el seu veredicte. Tot i així tots estem d’acord en què aquest esdeveniment és molt satisfactori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada